Tjänster

Vi skapar oförglömliga ögonblick med design i fokus!

Bröllopsdesign


Låt oss skapa en bröllopsdesign som ni alltid drömt om! Har ni en idé om hur ert bröllop ska se ut men inte riktigt vet vart ni ska börja eller hur ni skapar en röd tråd? Genom att anlita oss som bröllopsdesigner säkerställer vi att allt det visuella blir som ni tänkt er och mer där till. Vi sköter kontakten med leverantörer, säkerställer att er budget hålls och skapar ett så vackert och unikt bröllop som möjligt. Vid bokning av bröllopsdesign så ger vi er även 15 % rabatt på vårt hyrsortiment.

Eventdesign


Gör ett avtryck! Vi tar fram ett visuellt koncept som passar just ert event eller fest. Skapar en röd tråd och helhetslösning som låter er återspeglas i det visuella. Ni kan luta er tillbaka och låta oss sköta all dekoration på plats. Vid bokning av eventdesign så ger vi er även 15 % rabatt på vårt hyrsortiment.

Styling, set-up & nedrigg


För er som gärna gör all planering kring designen själva men inte har tiden eller möjligheten att sköta stylingen, set-upen och nedrigg på plats så erbjuder vi er hjälp med dessa bitar. Vi gör allt efter era önskemål, sköter kontakten med leverantörer på eventdagen samt dagen för nedrigg.

 

Kontakta oss via: kontakt@stylebysandy.se för offert och för att få veta mer om våra olika tjänster.