Winter Wonderland Wedding

En vacker, solig vinterdag i januari sa Rebecca och Erik ja till varann och kärleken!

Rebecca och Erik valde att ha sin bröllopsmiddag och fest på vackra Vidbynäs Gård.  När jag fick förfrågan av teamet från Those Lovely Days om jag ville medverka på detta bröllop så grät jag av lycka, att jag fick chansen att medverka på mitt allra första bröllop tillsammans med det team som jag så länge sett upp till och funnit inspiration av gav mig gåshud på armarna. Fanny på Fanny Staaf Events skapade en krispig vit dukning med inslag av grått och guld och Isabelle från 2 Brides Photography dokumenterade deras dag på bild. Elin från Elins Art Studio skapade magiska trycksaker och Linnea från The Wild Rose gjorde en blomsterdesign som välkommande alla gäster redan innan de gick in i Vibynäs Gård.